SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications
Start op
6 mei 2019 09:00
Eindigt op
7 mei 2019 17:00
Adres
De Ooyen 11, Geldermalsen   View map
Telefoonnummer
+31 (0)345-656666
Prijs
 1.250,00 incl. btw
Schrijf je in!

Ben jij een SLES-beheerder die de systemen waar SAP op draait beheert, of een SAP-expert die graag het onderliggende platform beter leert begrijpen? Dan is de SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications (SLE221)-training perfect voor jou! Deze training is ervoor gemaakt om kennis van de features en componenten van SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-applicaties op te doen. De training geeft een overzicht van de verschillen tussen de reguliere SUSE Linux Enterprise Server en de SUSE Linux Enterprise voor SAP-applicaties release. In de training worden onder andere High Availability oplossingen voor SAP deployments behandeld, net als het plannen van installatie van SLES voor SAP, het verzorgen van maatwerkinstallaties en het beveiligen van een SLES voor SAP-systeem.

Doelgroep

Deelnemers hebben kennis van SUSE Linux op SCA-niveau. Een goed begrip van de SUSE Linux Enterprise High Availability Extension of van algemene High Availability concepten is een pre. Voorafgaand aan deze cursus heb je nog geen specifieke SAP productkennis nodig.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Overzicht van SLES voor SAP
 • Het plannen en installeren van SLES voor SAP
 • High Availability Extension met SLES voor SAP
 • Beveiligen van SLES voor SAP

Leerdoelen

Na de SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications-training:

 • Weten deelnemers wat SLES voor SAP is
 • Kennen deelnemers de High Availability Extension voor SLES
 • Kunnen deelnemers de installatie van SLES in het SAP landschap plannen en uitvoeren
 • Kunnen deelnemers een SLES voor SAP-systeem beveiligen

Studiemateriaal en examen

Voorafgaand aan de training ontvang je digitaal lesmateriaal. Deze training bereidt deelnemers voor op het SCA+ in SUSE Linux Enterprise Server 12 for SAP Applications-examen. Deze training is inclusief dit examen. Meer informatie over het examen vind je hier: https://training.suse.com/certification/sca-linux/exam-objectives-sca-in-suse-linux-enterprise-server-12-for-sap-applications/. Let op: wanneer je het SCA+ in Enterprise Linux 12 for SAP Applications-examen haalt, ontvang je het certificaat alleen wanneer je ook het SCA in Linux Enterprise Linux 12-examenhebt behaald.

Locatie en tijd

De training vindt plaats bij Snow B.V. (De Ooyen 11, Geldermalsen) en bestaat uit twee dagen en een examendag, namelijk:

 • Maandag 6 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur
 • Dinsdag 7 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur
 • Vrijdag 10 mei examen

Je kunt deze week van dinsdag tot en met donderdag ook om 18.00 uur bij Snow eten en voor je examen studeren tot 21.00 uur, maar geef je daarvoor op tijd op via academy@snow.nl.

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications

 1.250,00 incl. btw

12 places still available on this course.

Categorieën: , ,

Deze training begint over ...

12 plaatsen beschikbaar

0 deelnemers doen al mee

Programma

09.00 - 12.30 Training

13.00 - 17.00 Training

19.00 - 21.00 Studietijd