Technisch traineeship

“Ik vind het fijn dat ik me breed kan ontwikkelen. Zelf werk ik het liefst met de nieuwste techniek. Bij Snow is alles mogelijk en word je gesteund in en begeleid bij wat je wilt bereiken.”
- Rahaf, Snower sinds 2017.

De basis leggen voor jouw IT-carrière
Ben jij net of bijna afgestudeerd maar nog niet klaar met leren? Zie jij jezelf werken als engineer met opdrachten op het gebied van Linux-infrastructuren, cloud, programmeren en configuration management? Dit uitdagende IT-traineeship van Snow geeft binnen 7 maanden een vliegende start aan jouw IT-carrière! De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor ijzersterke technische skills én professionele vaardigheden.

Nergens anders ontwikkel jij jezelf zo snel.

Op maat gemaakt
Je stelt samen met je coach een persoonlijk ontwikkelplan op. Met de keuze uit meerdere trainingen en workshops kies je jouw weg. Anderen gingen jou al voor met o.a. RHCSA, SCA, LPIC en CCNA. Naast het studeren draag je direct bij aan Snow door bijvoorbeeld het Linux-beheerteam te ondersteunen of je eigen interne project op te zetten.

Om tot rust te komen daag je je collega’s uit voor een potje pool of nip je aan een verse smoothie. Sociale activiteiten zoals spelletjesavonden, technische lezingen en workshops staan geregeld op de agenda. Ons kartteam en onze wielerploeg zien jou trouwens ook graag aansluiten.

Wie ben jij?

  • Je bent net afgestudeerd en je wilt jezelf ontwikkelen tot een echte IT-professional;
  • je hebt aantoonbare affiniteit met IT, in het bijzonder met open source;
  • je beschikt over rijbewijs B.

Wat wij bieden!
Naast een goed salaris en een flinke investering in jouw ontwikkeling, krijg je een leaseauto, een laptop en telefoon, een premievrij pensioen, een hoop ervaren en gezellige collega’s en nog veel meer!

Kun jij niet wachten om te beginnen en herken je jezelf in deze vacature? Zet dan de beste stap voor de kickstart van jouw IT-carrière en mail Julia. Je kunt Julia ook bellen of berichten via +316 55 68 97 32.