Stage

Studeer jij HBO ICT en wordt dit jouw stageplek?

Wij zijn voor de periode vanaf februari 2019 op zoek naar afstudeerstagiairs! Welke allernieuwste opensource-techniek kun jij als schaalbaar proof-of-concept in je stageperiode vormgeven? Bewijs jij de nieuwste manier van virtualiseren, waarmee de Snow Academy nóg leukere trainingen kan aanbieden? Of heb je zelf ideeën voor een afstudeerproject? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Toffe onderwerpen voor een project:

  • Is OpenEDX het MOOC platform voor de Snow Academy?;
  • Ontwikkel een VPN-autorisatiematrix (optimalisatie en advies);
  • Krijg jij Linux op RISC-V aan de praat? Hoe vergelijkt dit met een klassieke server?;
  • Doe een HTTP2.0 protocol- en functionaliteitsonderzoek;
  • Test een Z-Wave gateway (opensource Amazon Echo/Google Home);
  • Check op linux ransomware: preventie en herstel.

Wat bieden wij?
Je krijgt een uitgebreid programma waarbij je niet alleen afstudeert, maar je ook voorbereid wordt op het linux-werkveld. Na je stage ben je Scrum Master, linux en ITIL gecertificeerd en heb je je professionele vaardigheden ontwikkeld. Je pitcht je onderzoek voor directie- en managementteamleden en draagt daarmee bij aan procesverbetering binnen Snow. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en krijgt een felbegeerd plekje in een dynamisch IT-bedrijf.

"Ik vind de trainingen en de begeleiding ontzettend tof! Ook krijg je de kans om je te ontwikkelen en worden veel doorgroeimogelijkheden geboden."
- Chiel, afstudeerstagiair in 2018.

Ervaringen
Vele studenten gingen je al voor en liepen succesvol stage bij Snow. Wil je weten hoe zij hun stageplek hebben ervaren? Hier krijg je een klein kijkje in de ervaringen van stagiairs.

Ben je enthousiast geworden? Bel, mail of bericht Julia via +31 6 55 689 732 of sollicitaties@snow.nl.