Snow Traineeship

Durf jij onze opleiding tot accountmanager of recruiter aan?

Commerciële ervaring is niet nodig.
Na je universitaire studie bikkel je zeven maanden lang om op hoog niveau professionele vaardigheden, organisatiekennis en werkervaring op te doen, waar je altijd en overal profijt van hebt. Bij voorkeur woon je op maximaal 40 minuten van Snow en ben je in bezit van rijbewijs B.

Je blijven ontwikkelen wordt echt serieus genomen. Alles wat ik hier leer, kan ik direct praktisch toepassen. - Jette

Gewoon doen.
De focus ligt op commerciële vaardigheden. Dat wat je leert, kan je overal - ook buiten Snow - toepassen. Je krijgt persoonlijke begeleiding, leert relationele vaardigheden en oefent met verkooptechnieken, zoals onderhandelen. Na deze zeven maanden weet je alles over werving & selectie of accountmanagement. Je helpt jouw klanten aan de beste IT’ers van Nederland.

Snow is hét kenniscentrum op het gebied van Unix en Linux. We investeren voortdurend in de persoonlijke en technische ontwikkeling van alle Snowers. Klanten weten dat wij hierdoor topkwaliteit leveren. Als accountmanager ben je altijd druk op zoek naar toffe, bij voorkeur net iets te moeilijke opdrachten voor onze IT’ers . Ook na de Snow Academy volg je veel trainingen, zodat je skills altijd up-to-date zijn.

Naast een goed salaris, bieden we je…
…een leaseauto, een iPhone, een Macbook Pro, een premievrij pensioen, een premiebijdrage voor je ziektekostenverzekering en dagelijks goede koffie van onze barista. Voor verdere benodigdheden en tools heb je een functiebudget.

Kom je kennismaken? Stuur je CV naar de Snow Academy.