Sales/Recruitment traineeship

“Bij Snow ligt de focus écht op jezelf ontwikkelen. Binnen zeven maanden krijg je alle vaardigheden aangeleerd om zelfstandig aan de slag te gaan!”
- Lise, Snower sinds 2017.

Leg de basis voor jouw carrière
Ben jij na je afstuderen nog lang niet uitgeleerd? Wil je nog meer kennis opdoen in een dynamische organisatie, maar dit ook gelijk toepassen in de praktijk? Dan is dit traineeship bij Snow iets voor jou!

What’s in it for you?
Je wordt opgeleid tot recruiter of accountmanager en leert alle ins en outs van het vak, zodat jij topkwaliteit kunt leveren binnen jouw werk! Daar word niet alleen jij blij van, maar wij ook! Weet jij nog niet of accountmanagement of recruitment jou aanspreekt? Geen probleem! Het traineeship biedt jou de mogelijkheid om trainingen van beide richtingen te volgen. Je kiest halverwege zelf waar jouw voorkeur ligt! Ideaal toch?

Na je universitaire studie bikkel je 7 maanden lang om op hoog niveau professionele vaardigheden, organisatiekennis en werkervaring op te doen, waar je altijd en overal profijt van hebt. Je krijgt persoonlijke begeleiding, trainingen op het gebied van commerciële vaardigheden, een stoomcursus in de IT en je oefent met gesprekstechnieken.

Laat zien wat jij kunt als recruiter of accountmanager!
Kies je voor accountmanagement dan ben je altijd druk op zoek naar toffe en uitdagende opdrachten voor onze IT’ers. Jij bent de brug tussen klant en IT’er. Je houdt je bezig met het creëren van de new business, maar ook het onderhouden van contact met bestaande klanten hoort erbij. Je helpt jouw klanten aan de beste IT’ers van Nederland!

Als recruiter ga jij op zoek naar de beste IT’ers voor Snow. Je leert alles over werving & selectie, zoekt via onder andere LinkedIn en Monsterboard naar mooie cv’s, voert sollicitatiegesprekken en je staat af en toe ook nog eens op een tof evenement. Daarnaast houd je je bezig met employer branding en communicatie. Een hartstikke divers takenpakket dus!

Werken bij Snow?
Snow is hét IT-consultancybedrijf op het gebied van Linux en Unix. Onze IT-specialisten werken iedere dag bij onze klanten om hen te adviseren en ondersteunen op het gebied van open source. Ontwikkeling staat bij ons voorop, dat geldt ook voor jou! Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Bij Snow vind je een informele sfeer en een jong team, waar altijd ruimte is voor gezelligheid!

Wie ben jij?

  • Je bent net afgestudeerd en nog lang niet uitgeleerd. 

  • Je hebt je universitaire bachelor en master in the pocket, studierichting maakt niet uit.
  • Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig.
  • Je woont, bij voorkeur, op maximaal 45 minuten van Geldermalsen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden!
Een flinke investering in jouw ontwikkeling, maar daarnaast ook een goed startsalaris, een leaseauto, een iPhone, een Macbook Pro, een super gezellig en jong team, dagelijks vers fruit, de beste koffie van onze barista en nog veel meer…!

Enthousiast geworden van deze vacature? Wacht niet langer en stuur je cv direct naar Rachelle. Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen? Je kunt Rachelle ook bellen of Whatsappen op +316 52 46 62 29.