Referenties

Wij vinden onze klanten belangrijk en helpen hen graag verder met ons specialisme. Geregeld krijgen wij een mooie referentie in ons postvak. Daar doen wij het voor!

Lees snel verder wat Snow voor jouw bedrijf kan betekenen.

Een slagvaardige architectuur
"Snow B.V. heeft voor ons een nieuwe architectuur ontworpen voor de consolidatie van 1.000+ Sun Unix-systemen. Het resultaat is een fikse kostenbesparing, een flexibele, gestandaardiseerde infrastructuur en versterkte business continuity." (Ontwerp door Hans Nijbacker, Senior Architect.)

Beter te beheren firewalls
"De centrale firewall, een Checkpoint cluster, is vervangen door een Juniper Netscreen cluster. Dat is onze standaard firewall. Hierdoor is het beheer een stuk eenvoudiger. Dankzij de uitstekende samenwerking met Snow is de migratie probleemloos verlopen." (Project uitgevoerd door Remko Lodder, Netwerk & Security specialist.)

Geslaagde datacenterverhuizing
"Snow heeft ervoor gezorgd dat wij ondanks de datacenterverhuizing onze computerdiensten konden blijven leveren. Door de verbeterprojecten die Snow voorstelde en uitvoerde, is de dienstverlening naar de klanten verbeterd evenals de beheersbaarheid." (Projectleiding door Tom Scholten, Senior Systems & Infrastructuur specialist.)

Klik hier voor de echte Snow-experience.