Netwerk engineer

Wat ga jij doen?
Als Snower voer je opdrachten uit bij de top 200 bedrijven van Nederland en je speelt een belangrijke rol bij bedrijfskritische beslissingen. Deze opdrachten richten zich op de netwerkproblemen en -optimalisatie, in combinatie met de opensource-infrastructuur. Je werkzaamheden zijn op minimaal CCNA- of JNCIA-niveau en vereisen kennis van onder andere routers en switches (Cumulus Networks, Cisco, Juniper), SDN (Cisco ACI, OpenStack), VPN, firewalls (Checkpoint, Fortigate, Palo Alto), intrusion detection en prevention, loadbalancing en DDoS-preventie (F5).

Laat het opzetten en uitrollen van een complete prepaid omgeving voor een mobile operator jou niet blikken of blozen en krijg jij bij het horen van de opdracht “maak een ontwerp voor het publieke deel van Wi-Fi thuisnetwerken inclusief provisioning” gelijk zin om te beginnen? Lees snel verder.

Waar staat Snow voor?
Wanneer jij ons team als engineer komt versterken, betekent dit technisch uitdagende opdrachten waar jij je IT-kennis kunt inzetten om de opdrachtgever verder te helpen. Kennisdeling en -ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk, want zo haal jij het beste uit jezelf. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan en studiebudget op zak ga jij die technische uitdagingen vol vertrouwen aan! Daar helpen wij je natuurlijk bij. Met vraagstukken kun je altijd terecht bij een technisch fieldmanager, bij één van je 110 specialistische collega’s, bij je gecertificeerde trainer of tijdens een Q&A-sessie.

Wie ben jij?

  • Je hebt werkervaring met netwerken, bij voorkeur kun je dat aantonen met CCNA of JNCIA;
  • open source is jouw ding, jij kunt niet zonder Linux (bijvoorbeeld Red Hat, SUSE, Kali Linux);
  • de klant staat bij jou op nummer 1 en je kunt het snel goed vinden met je verschillende collega’s;
  • je bent vaak de eerste met toffe nieuwe ideeën en bent niet bang deze te pitchen aan je team;
  • je kunt zaken goed overzien en ziet waar de knelpunten zitten;
  • adviseren zit in je bloed;
  • je beschikt over rijbewijs B.

Wij willen de leukste opdrachten voor jou zoeken. Om het leuk te houden is het belangrijk dat je hiervoor niet te ver hoeft te reizen. Bij voorkeur woon je daarom centraal in Nederland.

Welke arbeidsvoorwaarden bieden wij?
Engineers krijgen direct een vast contract met een goed salaris, een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak, een uitgebreid studiebudget, een premievrij pensioen en nog veel meer!

Enthousiast over deze vacature? Zet de beste stap voor je kennis- en persoonlijke ontwikkeling en stuur je CV naar Julia. Je kunt Julia ook bellen of berichten via +316 55 689 732.