Linux juniortraject

High potential
Je bent net of bijna afgestudeerd en klaar voor een vliegende carrièrestart. Het Linux juniortraject past dan perfect. Met een combinatie van theorie en praktijk train je niet alleen je technische skills maar ook je professionele vaardigheden.

The sky is the limit
Stel samen met je coach je persoonlijk ontwikkelplan op. Bij Snow zijn altijd meerdere trainingen en workshops te volgen. Zo hebben ook andere high potentials bij Snow certificaten behaald als LPIC, RHCSA, RHCE, SUSE CLP en CCNA. Als junior engineer draag je direct bij aan Snow. Je ondersteunt het Linux-beheerteam of je zet je eigen interne project op. Ready to Scrum?

Work hard, play hard
Het juniortraject is hard werken en veel leren. Nergens anders ontwikkel je jezelf zoveel in zeven maanden. Om tot rust te komen, kan je altijd een potje poolen of gamen. Naast de maandelijkse cursusborrel zijn er vele andere sociale activiteiten als spelletjesavonden, het kartteam of de wielerploeg.

Meteen een goed salaris
Naast een goed salaris en een flinke investering in jouw ontwikkeling, ontvang je na het tekenen van je contract een laptop en telefoon, een premievrij pensioen en nog veel meer.

Zet de beste stap voor je kennisontwikkeling en stuur je CV naar Daisy. Je kunt Daisy ook bellen of berichten via +31627618164.