Linux engineer

“Snow, en sales in het bijzonder, zoekt leuke klussen en regelt vervolgens het proces. Zo kan ik me bezig houden met dat wat ik het liefste doe: IT.”
- Serge, Snower sinds 2008.

Wat maakt ons uniek? Ervaar het zelf

Je stapt ’s ochtends je leaseauto in en rijdt naar je opdracht. Als Snower ben je een specialist op het gebied van open source, dus het team luistert aandachtig naar jouw inbreng tijdens de scrum. Daarna gaan jullie aan de slag, bijvoorbeeld met de migratie naar een nieuw platform, het opzetten van een publieke cloud-omgeving of het proactief beheren van de omgeving met bijvoorbeeld ElasticSearch. Wanneer er een technisch fieldmanager bij je langs komt om te evalueren hoe het gaat, worden de technische vraagstukken en je tevredenheid besproken en natuurlijk of je nog genoeg wordt uitgedaagd!

Je opdrachten zijn gericht op de Linux-infrastructuren (Red Hat, SUSE, CentOS, Debian) in combinatie met technieken als Cloud (OpenStack, AWS), Configuration Management (Ansible, SaltStack, Puppet), Virtualisatie (VMware, KVM), Containers (Docker, LXC, K8s), Software Defined Storage (Ceph, GlusterFS), Scripting en IoT. We hebben veel opdrachtgevers, dus voor ieder wat wils!

Wees welkom, samen staan we sterk!

Snow staat voor open source, technisch uitdagende opdrachten, persoonlijke aandacht en continue ontwikkeling. Wij plaatsen jou op opdrachten die net iets te moeilijk zijn en zoeken weer een nieuwe uitdaging voor je als je er bent uitgeleerd.

Bij Snow vind je het grootste opensource-team van Nederland. Op de maandelijkse cursusborrel, tijdens trainingen of studieavonden en via ons interne forum tackel je IT-dilemma's, die je thuis of bij de opdracht tegenkomt.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis van en recente ervaring met minstens één Linux-distributie (Red Hat, SUSE, etc.).
  • Je bent creatief en vindingrijk.
  • Je hebt een passie voor open source en de ambitie om hierin te blijven groeien.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen.
  • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat wij jou bieden!

Engineers krijgen direct een vast contract met een goed salaris, een leaseauto, een laptop en telefoon, een uitgebreid studiebudget, een premievrij pensioen en nog veel meer.

Herken jij jezelf in deze vacature? Zet de beste stap voor je kennis- en persoonlijke ontwikkeling en stuur je CV naar Julia. Je kunt Julia ook bellen of berichten via +316 55 689 732.