Joost Helberg neemt afscheid

donderdag, 11 mei 2017

Personen en organisaties moeten zich vernieuwen. Dat geldt ook voor directies. Na 20 jaar als directeur Techniek neemt Joost Helberg afscheid. Eind juni zullen we met Joost terugkijken op zijn inbreng in ons bedrijf en hem feestelijk bedanken.

Na de productie van hun eerste Linuxdistributie in 1992 startte Joost Helberg samen met Hans Oey in 1997 Snow B.V.

Als directeur Techniek gaf Joost leiding aan de afdeling Techniek, introduceerde de diverse Productgroepen binnen Snow en spoorde onze engineers aan de leveranciersonafhankelijke LPI-certificeringen te behalen. Hij nam het initiatief voor het LPIC-2 Exam Prep boek dat voortdurend wordt geredigeerd zodat de inhoud in overeenstemming blijft met de actuele exameneisen.

Joost was verantwoordelijk voor de bouw van ons interne CRM-pakket ter ondersteuning van personeelszaken, recruitment en operations.

Hij is altijd nauw betrokken gebleven bij de groei van Snow. Bijna al onze technische sollicitanten maakten in hun sollicitatietraject kennis met Joost. Het is voor een groot deel te danken aan Joost dat Snow geworden is wat het nu is.

Zijn gezin, Sanne, Jasper, Sander en Marnix, zal ook wel gemerkt hebben hoeveel Joost bezig is geweest met Snow en heeft hem daarin altijd gesteund.
Wij wensen Joost en zijn gezin alle goeds voor de toekomst.