Blockchain is hip en happening. Het is een van de laatste ICT-hypes, maar is het daadwerkelijk wel zo’n goed idee? Tijdens de technische lezing op donderdag 6 december zullen we daar achter komen. 

Tijdens de lezing zal ICT-publicist Rene Veldwijk ingaan op de hype die is ontstaan rond blockchain en waarom het in zijn ogen ‘way over the top’ is. Rene zegt dan ook: ’het is een briljant technisch concept, maar een met nul toepassingen.’

Rene Veldwijk is expert op het gebied van gegevensmodellering en gegevenshuishoudingen en specialiseert zich sinds jaar en dag in het analyseren van ICT-hypes, zoals blockchain. In het tijdschrift Computable is in zijn artikelserie te lezen hoe hij hierover denkt.

Ben jij benieuwd hoe Rene hierover denkt? Dan heb je geluk, want er zijn een aantal plekken voor geïnteresseerden. Meld je gauw aan via Meetup of mail, want vol = vol. 

De lezing start om 16.00 uur en duurt een klein uur. Daarna kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden nagekletst met mede IT-enthousiastelingen.