Collega's aan het woord

Informele, behulpzame en open werksfeer
“Snow is gewoon een heel goede werkgever; zorgt voor interessant werk, biedt goede arbeidsvoorwaarden en er heerst bij Snow een informele, behulpzame en open werksfeer. Snow, en sales in het bijzonder, helpt mij bij het vinden van een leuke klus en ontzorgt vervolgens het proces. Accountmanagers zijn oprecht geïnteresseerd hoe ik mijn werk bij de klant ervaar. Zo kan ik me bezig houden met dat wat ik het liefste doe: IT.”

Serge, Unix-engineer, werkzaam bij Snow sinds januari 2008

Een heel gezellige organisatie
“Ik kan Snow vooral omschrijven als een heel gezellige organisatie. De cultuur is open en informeel. Je kan bij iedereen binnenlopen voor een praatje, zowel over werk als op persoonlijk vlak. Iedereen is bereid je te helpen. Snow is echt een sociale werkgever, ze regelen ontzettend veel voor je. Opleidingen, training, leaseauto, laptop, telefoon; alles wordt tot in de puntjes verzorgd.”
Joeri, engineer, werkzaam bij Snow sinds juni 2015

Een ploeg kameraden
“IT verandert continue, hierdoor blijft het werk altijd uitdagend. Binnen Snow is er veel ruimte voor scholing, je zult hier niet twintig jaar hetzelfde werk doen. Wat Snow bijzonder maakt is de collegialiteit. Het is alsof ik bij een ploeg kameraden werk. Ieders input wordt op prijs gesteld.”
Henk, securityspecialist, werkzaam bij Snow sinds 2000.

Eindeloze ruimte voor ontwikkeling
“Binnen het traineeship wordt uitgebreid aandacht besteed aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden, zoals gesprekstechnieken en overtuigingskracht. Dit sluit naadloos aan op de werkzaamheden waarmee je je (binnen het traineeship, maar zeker ook daarna) bezig gaat houden. Tijdens het traineeship en je carrière bij Snow wordt de ruimte geboden jezelf te ontwikkelen op vlakken die jij belangrijk vindt.”


Teun, accountmanager, werkzaam bij Snow sinds september 2015