Collega's aan het woord

Informele, behulpzame en open werksfeer
“Snow is gewoon een heel goede werkgever; zorgt voor interessant werk, biedt goede arbeidsvoorwaarden en er heerst bij Snow een informele, behulpzame en open werksfeer. Snow, en sales in het bijzonder, helpt mij bij het vinden van een leuke klus en ontzorgt vervolgens het proces. Accountmanagers zijn oprecht geïnteresseerd hoe ik mijn werk bij de klant ervaar. Zo kan ik me bezig houden met dat wat ik het liefste doe: IT.”

Serge, Unix-engineer, werkzaam bij Snow sinds januari 2008

Een ploeg kameraden
“IT verandert continue, hierdoor blijft het werk altijd uitdagend. Binnen Snow is er veel ruimte voor scholing, je zult hier niet twintig jaar hetzelfde werk doen. Wat Snow bijzonder maakt is de collegialiteit. Het is alsof ik bij een ploeg kameraden werk. Ieders input wordt op prijs gesteld.”
Henk, securityspecialist, werkzaam bij Snow sinds 2000.

Eindeloze ruimte voor ontwikkeling
“Binnen het traineeship wordt uitgebreid aandacht besteed aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden, zoals gesprekstechnieken en overtuigingskracht. Dit sluit naadloos aan op de werkzaamheden waarmee je je (binnen het traineeship, maar zeker ook daarna) bezig gaat houden. Tijdens het traineeship en je carrière bij Snow wordt de ruimte geboden jezelf te ontwikkelen op vlakken die jij belangrijk vindt.”


Teun, accountmanager, werkzaam bij Snow sinds september 2015

Alle puntjes op de i
“Snow investeert veel in je. Dat trok mij enorm aan en is de reden dat ik hier ben gaan werken. Je krijgt bij Snow veel persoonlijke begeleiding. Zo wordt bijvoorbeeld het traineeship op jou aangepast, en daardoor maak je grote sprongen. Verder is er wederzijds respect tussen alle collega’s en ook het management. Ik voel me daardoor erg op m’n gemak hier. En alles is tot in de puntjes verzorgd: van de koffie tot de pensioenregeling. Hierdoor kan ik me helemaal focussen op het ontwikkelen van mezelf.”
Thijs, junior engineer, werkzaam bij Snow sinds september 2017

Heerlijke koffie en veel ervaring
“Snow werkt met Linux/Unix, dat is wat mij in eerste instantie erg aantrok. En de koffie is érg lekker! Maar het belangrijkste vind ik dat je hier veel ervaring op kunt doen. Je krijgt geen vaste taak voor 3 jaar, maar juist verschillende opdrachten, waardoor je veel kunt leren. Ik vind het fijn dat ik me breed kan ontwikkelen. Zelf werk ik het liefst met de nieuwste techniek. Bij Snow is alles mogelijk en word je gesteund in en begeleid bij wat je wilt bereiken. Dat maakt mij ontzettend blij!”


Rahaf, engineer, werkzaam bij Snow sinds september 2017

ps. Bekijk hier de video waarin collega Rahaf vertelt over haar ervaring als vrouw in de IT.

Een heel gezellige organisatie
“Ik kan Snow vooral omschrijven als een heel gezellige organisatie. De cultuur is open en informeel. Je kan bij iedereen binnenlopen voor een praatje, zowel over werk als op persoonlijk vlak. Iedereen is bereid je te helpen. Snow is echt een sociale werkgever, ze regelen ontzettend veel voor je. Opleidingen, training, leaseauto, laptop, telefoon; alles wordt tot in de puntjes verzorgd.”
Joeri, engineer, werkzaam bij Snow sinds juni 2015