Collega's aan het woord

Een erg uitzonderlijk bedrijf
"Ik ervaar Snow als een leuk bedrijf met een kenniscentrum dat zich steeds verder uitbreidt. Kennis opdoen en kennis delen is een belangrijk aspect binnen Snow, zowel voor consultants als voor trainees en overige stafleden. Snow is, naar mijn idee, graag vooruitstrevend op ieder gebied. Van bedrijfsauto tot 3D-printer tot kerstcadeau – op ieder terrein wordt graag gekeken naar de toekomst. In mijn optiek is Snow om deze reden een erg uitzonderlijk bedrijf, dat zich onderscheidt van de massa bedrijven."

Carleen, Trainee Groepsleider, werkzaam bij Snow sinds mei 2017

Informele, behulpzame en open werksfeer
“Snow is gewoon een heel goede werkgever; zorgt voor interessant werk, biedt goede arbeidsvoorwaarden en er heerst bij Snow een informele, behulpzame en open werksfeer. Snow, en sales in het bijzonder, helpt mij bij het vinden van een leuke klus en ontzorgt vervolgens het proces. Accountmanagers zijn oprecht geïnteresseerd hoe ik mijn werk bij de klant ervaar. Zo kan ik me bezig houden met dat wat ik het liefste doe: IT.”

Serge, Unix-engineer, werkzaam bij Snow sinds januari 2008

Een heel gezellige organisatie
“Ik kan Snow vooral omschrijven als een heel gezellige organisatie. De cultuur is open en informeel. Je kan bij iedereen binnenlopen voor een praatje, zowel over werk als op persoonlijk vlak. Iedereen is bereid je te helpen. Snow is echt een sociale werkgever, ze regelen ontzettend veel voor je. Opleidingen, training, leaseauto, laptop, telefoon; alles wordt tot in de puntjes verzorgd.” Joeri , engineer, werkzaam bij Snow sinds juni 2015

Ontwikkelen van professionele vaardigheden
“Ik ervaar het Snow Traineeship als een prettige manier om mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Gedurende zeven maanden krijg je bijvoorbeeld trainingen op het gebied van IT, sales en onderhandelen. De geleerde kennis en vaardigheden kun je direct toepassen binnen je werkzaamheden als trainee accountmanager. Na afronding van mijn studie psychologie is dit traineeship een prima start van mijn carrière.”

Bart, trainee Academy, werkzaam bij Snow sinds maart 2017

Een ploeg kameraden
“IT verandert continue, hierdoor blijft het werk altijd uitdagend. Binnen Snow is er veel ruimte voor scholing, je zult hier niet twintig jaar hetzelfde werk doen. Wat Snow bijzonder maakt is de collegialiteit. Het is alsof ik bij een ploeg kameraden werk. Ieders input wordt op prijs gesteld.” Henk, securityspecialist, werkzaam bij Snow sinds 2000.

Eindeloze ruimte voor ontwikkeling
“Binnen het traineeship wordt uitgebreid aandacht besteed aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden, zoals gesprekstechnieken en overtuigingskracht. Dit sluit naadloos aan op de werkzaamheden waarmee je je (binnen het traineeship, maar zeker ook daarna) bezig gaat houden. Tijdens het traineeship en je carrière bij Snow wordt de ruimte geboden jezelf te ontwikkelen op vlakken die jij belangrijk vindt.”

Teun, accountmanager, werkzaam bij Snow sinds september 2015

De perfecte start
“Mijn studieachtergrond is in de cultuur te vinden, namelijk de bachelor Engelse Taal en Cultuur en vervolgens de master Comparative Cultural Analysis. Ik had niet verwacht dat ik IT en sales leuk zou gaan vinden maar de uitdaging die ik vind in het traineeship past heel goed bij me. Voor mij is dit de perfecte start van mijn carrière. Ik leer vaardigheden die ik de rest van mijn carrière in kan zetten.” Linda, assistent groepsleiding, werkzaam bij Snow sinds januari 2016